Jouw huid is onze zorg.

Wist je dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is? Dat je dagelijkse lichaamsverzorging dus wel degelijk een belangrijke invloed uitoefent op je lichaam?

Toch bevatten de meeste klassieke schoonheidsproducten zoals serums, oliën, crèmes en shampoos vaak erg schadelijke, chemische stoffen. Al dan niet in lage concentraties.

Dermagique kiest daarom resoluut voor 100% natuurlijke huidverzorgende producten met niet-toxische ingrediënten.

Huidverzorging verdient onze aandacht dubbel en dik. De producten die Dermagique jou aanbiedt, zorgen ervoor dat je huid straalt als nooit tevoren.

shutterstock 571781947
shutterstock 174441968

Onze strategie? Filosofie?

De doorgedreven ingrediëntenscreening van Dermagique waarborgt doeltreffende en hoogwaardige producten die uitsluitend vitamines, nutriënten en actieve werkstoffen bevatten.

Het productgamma dat Dermagique voor jou selecteert, bevat met andere woorden enkel huidvriendelijke producten die effectief een actieve, positieve rol spelen in de gezondheid van je huid. Ze zijn volledig vrij van hormoonverstoorders, ziekteverwekkers, irriterende stoffen en andere troep.

Onze research wil jou er als consument van bewustmaken dat ‘gezonde’ cosmetica de strijd met een ‘ongezonde’ huid kunnen voorkomen. Jij bepaalt immers zelf welke verzorgingsproducten je elke dag aanbrengt.

Kiezen voor Dermagique is kiezen voor veilige, pure en niet-toxische verzorgingsproducten.

Your magic happens here: Dermagique!

 

TIP: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang steeds info, tips en tricks over nontoxic skincare!