Hallo!

 

Ik ben Nancy, prille veertiger (klinkt erger dan het is), partner van Tom en trotse mama van 3 geweldige tieners en 2 prachtige honden (Australische Labradoodles).
Jarenlang heb ik in de chemiewereld vertoefd als inkoper en accountmanager maar ik ben altijd gepassioneerd geweest door mode, beauty & lifestyle (én voetbal!). Opleidingen tot kleur-, stijl- en imagoconsulent, in natuurlijke cosmetica, visagie en cosmetologie hebben dit reeds ondersteund en ik blijf mezelf bijscholen in deze boeiende sector.

Helaas ben ik een ervaringsdeskundige als het om huidproblemen gaat…. ik word dagelijks geconfronteerd met mijn huidallergie.

Na een ‘trial & error’ verhaal van jarenlang onbewust de verkeerde huidproducten te gebruiken, ben ik mij gaan verdiepen in cosmetica en ingrediënten… en toen ging er een nieuwe wereld voor mij open!

Hierdoor ben ik steeds bewuster gaan omgaan met de producten die ik gebruik voor mezelf en voor ons gezin. Systematisch heb ik al onze producten vervangen door gezonde, veilige, natuurlijke alternatieven. Met een schitterend positief effect op onze huid!

Vanuit die passie voor niet-toxische cosmetica heb ik Dermagique opgericht.
Ik wil van Dermagique een plek maken waar je terechtkan voor informatie en een onafhankelijke selectie van niet-toxische natuurlijke verzorging, als alternatief voor reguliere schoonheidsproducten.

Nancy Driesen Dermagique 7710
Nancy Driesen Dermagique

Doe de proef en kijk eens naar de ingrediëntenlijst van een willekeurig verzorgingsproduct in je badkamer. Hoe lang is deze en hoeveel begrijp je ervan?
Stel jezelf de vraag of je al die ingrediënten zou willen eten. Want dat is een beetje wat je doet wanneer je iets op je huid smeert dat opgenomen wordt door je lichaam.

Wanneer je schoonheidsproducten begint te zien als dingen die je huid eet, zal het de manier waarop je deze producten kiest drastisch veranderen!

Wel, het is mijn missie om jouw huid ook gezond te laten ‘eten’!
Waarom? Omdat ik geloof in de helende kracht van niet-toxische natuurlijke schoonheidsproducten.

Producten die niet alleen veilig zijn, maar even kwalitatief en vooral ook een plezier om te gebruiken. Maak van je verzorgingsroutine een waar beautyritueel, waarvan je houdt en waarnaar je elke dag weer uitkijkt! Ik streef naar een healthy body én een happy mind. Zuiverheid is de ultieme luxe als het om cosmetica gaat.

Ik wil je graag helpen je weg te vinden in de wijde wereld van nontoxic skincare. Weet dat ik voor jou beschikbaar ben voor advies of een fijne babbel. Fijn dat jij er bent!

 

XXX
Nancy

 

Ps: Hopelijk kom ik je binnenkort tegen tijdens een homeparty of workshop. Contacteer mij voor meer info!