LEVERINGSINFORMATIE

 

Zodra wij jouw bestelling en betaling hebben ontvangen, maken wij ons op om jouw bestelling met de grootste zorg in te pakken en klaar te maken voor verzending.
Standaard verzenden we onze pakjes via Bpost, DHL of DPD. Wij bepalen dit a.d.h.v. de grootte en het gewicht van je pakje.
Hou er rekening mee dat wij nooit leveren aan postbussen of in hotels.

 

LEVERTERMIJN

We doen ons uiterste best om jouw pakje binnen de 2 werkdagen aan de koerier overhandigd te hebben. In de meeste gevallen zal dit zelfs binnen de werkdag zijn!

 

VERZENDKOSTEN

LAND 

België

Nederland

Rest van Europa

LEVERKOST

5,00€

7,00€

Binnenkort beschikbaar

GRATIS VERZENDING VANAF

55€ met max. gewicht van 2kg

75€ met max. gewicht van 2kg

Binnenkort beschikbaar

We werken eraan om héél binnenkort ook in de rest van Europa te leveren maar momenteel is dit nog niet mogelijk.

 

Heb je nog een vraag over levering? Contacteer Dermagique via info@dermagique.be!

 

 

BEDENKTERMIJN & TERUGSTUREN

 

Als je producten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen of je de producten wil houden. Indien je ze niet wil houden, kan je de bestelling zonder opgave van reden terugsturen.

 

Zo gaan we te werk:
1) Laat ons weten dat je de producten zal terugsturen door het bijgevoegd modelformulier in te vullen en ons via mail te bezorgen op info@dermagique.be.

2) Verzend de producten in een goed dichtgemaakte, beschermde of diezelfde verpakking waarin je je producten ontvangen hebt. De kost voor het terugsturen is voor je eigen rekening. Hou er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de producten zolang deze niet bij Dermagique zijn aangekomen. Een tip is om de optie ‘verzekering’ erbij te nemen, aangezien Dermagique niet garant staat voor producten die niet ongeschonden of helemaal niet toekomen.
Vermeld op de verpakking duidelijk het adres van Dermagique:
Dermagique
Oude Baan 587
3630 Maasmechelen

Cosmeticaproducten hebben algemeen een beperkte houdbaarheid en zijn slechts houdbaar tot enkele maanden na opening. Let er wel even op dat de producten ongeopend en ongebruikt moeten zijn en zich in de originele verpakking moeten bevinden om te kunnen terugsturen. Producten die wij retour ontvangen die geopend, getest, gebruikt, beschadigd zijn of zich niet in de originele verpakking bevinden, zullen wij niet aanvaarden noch terugbetalen.

De kost van het terugsturen is voor je eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt in de levering. Dan neem je best contact met ons op en regelen wij het verder.

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen of herroepen:
-Producten die volgens jouw specificaties zijn gemaakt of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben zoals staaltjes die wij speciaal voor jou maken.
-De levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Zoals hierboven al vermeld, gaat het hier om geopende, gebruikte, beschadigde producten of producten die zich niet in de originele verpakking of een beschadigde verpakking bevinden.
-Bederfelijke of verouderende producten.
-Diensten waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktermijn is verstreken zoals maar niet beperkt tot homeparty’s, workshops,…
-Dienstenovereenkomsten na volledige uitvoering van de dienst als de uitvoering is begonnen met uitdrukkelijke voorafgaande instemming van de consument.

3) Zodra wij jouw retourpakketje ontvangen hebben, kijken wij het volledig na. Indien de producten in de originele staat, ongeopend en ongebruikt zijn, mag je het geld van deze producten binnen de 14 dagen op je rekening verwachten via dezelfde betalingswijze die jij gebruikte voor de betaling, of via overschrijving op jouw bankrekening. We sturen je altijd een mail ter bevestiging!
Hou er rekening mee dat vervoerskosten niet terugbetaald worden door Dermagique.
Gebruikte, beschadigde of geopende producten worden niet teruggenomen en niet terugbetaald. Ook hiervan ontvangt u een mail van Dermagique.

 

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING
(dit formulier invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan Dermagique – info@dermagique.be – Oude Baan 587 te 3630 Maasmechelen:

– Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

– Product(en):

– Besteld op (*)/Ontvangen op (*):

– Naam/Namen consument(en):

– Adres consument(en):

– Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

– Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Heb je nog een vraag over bedenktermijn & terugsturen? Contacteer Dermagique via info@dermagique.be!