beauty & the beach make-up

BEAUTY AND THE BEACH – JE MAKE-UP

Met het warme weer van de afgelopen tijd is het aftellen naar het strandseizoen begonnen. Jippie!
Met de tips uit mijn eerdere blog heb je je lichaam al perfect kunnen voorbereiden op de zomer. 

Met deze tips maak je ook je make-up beach proof 😊

1.GEBRUIK EEN PRIMER

Als we iéts haten aan de zomer, dan is het wel dat onze make-up na een paar uurtjes wegsmelt als sneeuw voor de zon. Als de levensduur van je foundation verlengd moet worden, is een primer je allerbeste vriend. Het product werkt een beetje zoals dubbelzijdige plakband: het hecht zich zowel aan je huid als aan je basis, waardoor die lekker lang blijft zitten.

2.HOU HET LICHT

Het enige wat je rijkelijk moet aanbrengen in de zomer, is zonbescherming. Hou de rest van je make-up eerder licht en luchtig. Nu bevat make-up van Dermagique totaal geen porieverstoppende siliconen of minerale oliën, toch kan het handig zijn je foundation te vervangen door een mineraal poeder. Een mineraal poeder egaliseert je gezicht terwijl je niet eens merkt dat je make-up draagt. En tegenwoordig geen geknoei meer met dat poeder, Alexami heeft geweldige ‘puffjes’ om het poeder aan te brengen. Zo handig!

3. ZORG VOOR KISSABLE LIPS

Geen beter moment om een statement te maken met je lippen dan bij een naturelle look. Een mooi kleurtje op je lippen geeft een instant kissable effect! Kies whatever je wil: lipstick, lipgloss of lipbalsem. We hebben ze allemaal in een super zomers tintje!

4. FIXEER JE MAKE-UP

Een magic trick die ik niet meer kan missen in mijn make-upritueel: een fixerende spray. Het is een mist die je vernevelt over je gezicht nadat je volledig klaar bent met je make-up. Hij zorgt ervoor dat alles één geheel wordt, er natuurlijker uitziet en vooral: dat alles véél langer blijft zitten. Ook superhandig om je overdag te verfrissen en je gezicht extra te hydrateren.