beauty & the beach

BEAUTY AND THE BEACH – JE HUID

Met het warme weer van de afgelopen tijd is het aftellen naar het strandseizoen begonnen. Hoera!
Nu is het moment om je huid klaar te maken voor de zomer.

Met deze tips ben jij in no time van kop tot teen beach proof!

1.SCRUB JE DROGE HUID WEG

Ideaal is om twee keer per week een aangepaste scrub voor je lichaam en gezicht te gebruiken, om je huid voor te bereiden op de zon. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je verzorgingsproducten beter inwerken én je veel sneller die mooie bruine gloed krijgt (of dat nu van de zon of uit een flesje is).

2.HYDRATEREN IS DE BOODSCHAP

Net zoals scrubben belangrijk is om dode huidcellen te verwijderen, is hydrateren van je lichaam dé basis voor een mooie gezonde huid. Weg droge plekjes, weg doffe teint… Een gehydrateerde huid ziet er zoveel mooier uit! Wist je trouwens dat je huid ook écht strakker wordt van veel smeren?

3.FAKE JE KLEURTJE

Geen zin om deze zomer iedereen te verblinden met je melkwitte benen? No problem. Natuurlijke zelfbruiners zijn anno 2018 echt heel effectief (zonder  dat sinaasappeloranje tintje!) en hebben -gelukkig- een heel natuurlijk effect.
Bedenk je: een beetje kleur doet je er niet alleen gezonder uitzien, maar ook slanker. Als bonus vermindert het ook de zichtbaarheid van cellulitis. Win-win situatie, niet?

4. BESCHERM JEZELF TEGEN DE ZON

We willen er wel bruiner uitzien, maar rood is echt niet onze kleur. Dus dé basisregel is: kies een degelijke zonbescherming. Factor 30 biedt een perfecte bescherming tegen de zon. Veel mensen denken dat ze beter factor 50 kunnen smeren, maar wist je dat het verschil in bescherming tussen SPF30 en SPF50 maar 1% is? Smeer vooral regelmatig en voldoende, dat is de boodschap. De eerste dagen nóg iets vaker dan de dagen erna. Je zal zien, je tintje heeft er nog nooit zo gezond uitgezien!

5. KILLER LEGS MET BODY OIL

Vergroot je kans op een zomerflirt met een paar benen om u tegen te zeggen. Om échte killer legs te hebben, smeer je benen even in met een beetje droge olie. Ze zien er meteen glanzender, egaler én stralender uit. Waar wacht je nog op!