SafeShops Emota Dermagique

HET SAFESHOPS LABEL: WAT BETEKENT HET VOOR U ALS CONSUMENT?

Met enige trots kondig ik jullie aan dat Dermagique, als één van de weinigen in de sector, op 1 maart het SafeShops label heeft behaald!

 

Wat is SafeShops?

SafeShops.be wil dat jij als klant in een veilige, betrouwbare en aangename shoppingomgeving kunt winkelen. Daarom streeft SafeShops ernaar, het consumentenvertrouwen in online winkelen te verhogen en het groeiende succes van online shopping te verzekeren.

Elke webshop die lid wil worden van SafeShops.be moet het SafeShops Kwaliteitslabel behalen. Daarvoor wordt de webshop door een onafhankelijk team van experten volledig doorgelicht en waar nodig begeleid om zich juridisch in orde te stellen. Na het behalen van het Kwaliteitslabel blijft de webshop onderhevig aan strenge controle op het naleven ervan.

 

Wat betekent dit Kwaliteitslabel concreet?

Van een webshop die het SafeShops Kwaliteitslabel draagt, mag je verwachten:
– dat hij wettelijk in orde is.
– dat hij jouw rechten als consument naleeft.
– dat prijsaanduidingen, bestel- en betalingsprocedure correct en transparant zijn.
– dat bedenktermijn en garantieclausules strikt nageleefd worden.
– dat leverings-, contact- en klachtenprocedures duidelijk en klantvriendelijk zijn.
– dat je gegevens worden beheerd volgens de geldende privacywetgeving.

Een webshop die dit Kwaliteitslabel draagt, herken je aan het logo op zijn website. Zie je dus het Certified by Safeshop.be-logo staan, dan weet je dat je sowieso met een betrouwbare webshop te maken hebt…

Naast het SafeShops Kwaliteitslabel mag Dermagique ook het EMOTA European Trust Mark label dragen!

 

Kortom

Klantvriendelijkheid en in orde zijn met alle reguleringen staat bij Dermagique hoog in het vaandel. Met dit Kwaliteitslabel wil Dermagique zich onderscheiden als een betrouwbare partner, niet enkel voor écht nontoxic skincare, maar ook als betrouwbare zakenpartner!